Prizes

500 KORAKA
prize
1. NIVO

500 koraka: Osvojite jednu od 30 bioten korpi sa proizvodima za negu lica i tela po Vašem izboru!

1000 KORAKA
prize
2. NIVO

1000 koraka: 3 bioten bicikla!
Osvojite jedan od 3 bioten bicikla za vožnju sa prijateljima. Vožnja bicikla je najbolji način da kvalitetno provedete vreme sa prijateljima, ali ujedno je i odlična rekreacija za telo i duh.

1500 KORAKA
prize
3. NIVO

1500 koraka: 2 opuštajuća vikenda na Mećavniku!
Svaki vikend važi za dve osobe. Hotel Mećavnik se nalazi u jedinstvenom turističkom kompleksu Drvengrad. Smešten je u strukturi izrađenoj od lokalnog drveta i poseduje spa centar i bazen.Sobe su opremljene nameštajem svetlih boja i ukrašene detaljima od drveta. Sadrže klima uređaj i TV sa kablovskim kanalima. U restoranu kompleksa Drvengrad gosti mogu uživati u lokalnim specijalitetima ili mogu popiti piće u baru. U sklopu objekta se nalaze teniski i košarkaški teren, kao i fitnes centar. U okolini objekta možete uživati u planinarenju, skijanju i vožnji bicikla. Park prirode Šargan Mokra Gora udaljen je 8 km, a Nacionalni park Tara 13 km od objekta. Skijaški centar Zlatibor se nalazi na 40 km od objekta.

2000 KORAKA
prize
4. NIVO

2000 koraka: Program “Intermezzo for you” za 15 dobitnica
4 dana naizmeničnih sesija opuštanja i diskusija o izgradnji samopouzdanja i unapređenju veština neophodnih u životu moderne žene. „Intermezzo for you“ objedinjuje negu tela i duha. Realizaciju ovog programa osmislila je Beogradska otvorena škola. Program Intermezzo for you uključuje: jutarnje sesije joge; analizu uloge žene u savremenom društvu; kako napraviti balans između poslovnog i privatnog života, u cilju lične ispunjenosti i ostvarenosti; sesije opuštanja u spa centru; razvoj veština za bolje upravljanje vremenom i postavljanje prioriteta; upoznavanje sa metodama za efektivnu komunikaciju; radionice sa posebnim tehnikama za analizu svakodnevnih izazova sa kojima se učesnice susreću, za rešavanje konflikata i oslobađanje od stresa; druženje i deljenje iskustva; grupna savetovanja za podizanje samopouzdanja; večere sa inspirativnim predavačima kako bi se učesnicama kroz razgovore dodatno približilo kako da kroz život koračaju uzdignute glave; vođenje dnevnika mogućnosti sa personalizovanim savetima za bolji balans između privatnog i poslovnog života. Program, koji pokriva pun pansion, radionice i sesije opuštanja u spa centru, održaće se u Vrnjačkoj banji u hotelu Solaris Resort, kompleksu koji je smešten u najposećenijoj i najpopularnijoj banji u Srbiji.